Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق کاهش ۱۴ درصدی مبادلات تجاری ایران و عراق به دلیل کروناست، گفت:مشکل پرداخت بدهی عراق به ایران ارتباطی با FATF ندارد و تا زمانی که تحریم‌های آمریکا برداشته نشود، این طرح کارایی چندانی نخواهد داشت. سید حمید حسینی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته برای دریافت مطالبات ایران از عراق اظهار کرد: با توجه به مبادلات تجاری میان دو کشور در ماه‌های گذشته همواره دریافت مطالبات ایران از عراق محل مذاکره میان مقامات دو کشور - رضا اردکانیان وزیر نیرو که مسئولیت کمیسیون عالی مشترک دو کشور را برعهده دارد - مطرح بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق تصریح کرد: دریافت مطالبات ایران از عراق در سفر اخیر آیت الله رئیسی به عراق نیز مطرح شد، مسئولین عراقی با وجود توافقات صورت گرفته با بهانه تحریم‌های آمریکا از همکاری با ایران خودداری می‌کردند. بیشتر بخوانید: امیدواری مردم کهگیلویه و بویراحمد به حل مشکلات پیرو سفر آیت‌الله رئیسی وی افزود: رئیس بانک مرکزی عراق در سفر به آمریکا به دلیل نیاز این کشور به گاز و برق ایران، خواهان مشخص شدن راهکاری برای پرداخت مطالبات خود به ایران شد.
حسینی ادامه داد: در سفری که فواد حسین و رئیس بانک مرکزی به ایران داشتند اعلام کردند که محدودیت در پرداخت برداشته شده است و خوشبختانه بخشی از محموله‌های کالا تامین ارز شد و اولین محموله ذرت در بندر امام(ره) تخلیه شده و محموله‌های دیگر در راه است.
دبیر اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق تصریح کرد: مشکل پرداخت بدهی عراق به ایران ارتباطی با FATF ندارد و تا زمانی که تحریم‌های آمریکا برداشته نشود، این طرح کارایی چندانی نخواهد داشت.
وی افزود: در صورت تصویب FATF می‌توان با ارزداخلی شرکای تجاری ایران مانند روسیه، چین و ترکیه برای مبادله تجاری استفاده کرد.
حسینی با اشاره به کاهش مبادلات میان ایران و عراق گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا و بسته بودن مرز‌های میان دو کشور، میزان مبادلات تجاری ایران و عراق کاهش ۱۴ درصدی داشته است، اما امیدواریم با کاهش محدودیت‌های موجود تبادلات روند صعودی خود را آغاز کند.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران دریافت مطالبات ایران و عراق دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۱۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/ هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان

به گزارش قدس آنلاین، کیوان فرهنگ آسا، یکی از کارشناسان حوزه کشاورزی درباره قیمت خرید تضمینی کلزا گفت: معمولاً نرخ خرید تضمینی کلزا دو برابر قیمت خرید تضمینی گندم بوده که از سوی دولت اعلام می‌شود. امسال هر کیلو گرم کلزا ۳۵ هزار تومان تعیین قیمت شده است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ حدود ۳۲۰ هزار تن کلزا از سطح استان‌های کشور برداشت شود.

فرهنگ آسا در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برداشت دانه‌های روغنی در استان‌های گرمسیر آغاز شده است، تصریح کرد: برداشت محصول در استان‌های گرمسیر از جمله ایلام، خوزستان، جنوب کرمان، هرمزگان و بوشهر از ۱۴ فروردین آغاز شده و همچنین برداشت کلزا استان‌های کرمانشاه و مازندران از هفته جاری آغاز می‌شود.

این کارشناس حوزه کشاورزی یادآور شد: تا کنون ۷۶ هزار تن کلزا برداشت شده که ۵۵ هزار تن آن مربوط به استان خوزستان، ۲۰ هزار تن ایلام و باقی مربوط به سایر استان‌ها است. پیش بینی‌ها حاکی از آن است بیشترین برداشت کلزا با رقم ۱۲۰ هزار تن مربوط به استان گلستان باشد. این عدد برای استان خوزستان نیز ۶۰ هزار تن برآورد شده است.

۵۰ درصد مطالبات کلزاکاران پرداخت شد

فرهنگ آسا درباره پرداخت مطالبات کلزاکاران هم گفت: بر اساس الزام وزارت جهاد کشاورزی پرداخت مطالبات باید یک ماهه باشد و تا کنون ۱,۱۰۰ میلیارد تومان معادل ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شده است.

وی با اشاره به سیاست‌های حمایتی امسال وزارت جهاد کشاورزی از دانه‌های روغنی اظهار کرد: امسال ابلاغیه‌ای در راستای حمایت از تولید داخل این محصول از سوی وزارت جهاد کشاورزی صادر شده که واردکنندگان دانه‌های روغنی، روغن خوراکی و کنجاله را موظف کرده به میزان خرید از داخل، می‌توانند واردات داشته باشند. به همین دلیل شرکت‌های فعال در حوزه دانه‌های روغنی و روغن خوراکی نخست باید با کشاورزان قرارداد بسته و خرید تضمینی دانه‌های روغنی تولید داخل را انجام داده و در ادامه محموله‌های وارداتی آنها ترخیص می‌شود. دولت هم بر حسن انجام فعالیت‌ها نظارت خواهد داشت.

این کارشناس بخش کشاورزی درباره میزان نیاز کشور به دانه‌های روغنی گفت: نیازمندی کشور به دانه‌های روغنی بین ۳ تا ۳.۵ میلیون تن است که سویا به دلیل مصرف کنجاله و خوراک دام بیشترین درصد را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه کرد: با توجه به پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری، ۳۲۰ هزار تن کلزا، ۵۰ هزار تن سویا، ۲۰ هزار تن آفتابگردان، ۱۰ هزار تن گلرنگ و ۷ هزار تن کاملینا تولید خواهد شد.

فرهنگ آسا با بیان اینکه برداشت کلزا در مناطق سردسیر مانند کردستان، همدان و لرستان تا مرداد ادامه دارد، تاکید کرد: استمرار سیاست گذاری دولت در حمایت از دانه‌های روغنی سبب می‌شود تا میزان تولید داخل افزایش پیدا کرده و دغدغه کشاورزان نسبت به اینکه چه کسی محصولات آنها را خریداری کرده و چه زمانی پول پرداخت می‌شود، کاهش پیدا کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پس لرزه ادعای صادق زیباکلام درباره جنگ ایران و عراق
  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • پیش‌بینی برداشت ۳۲۰هزار تن کلزا در کشور/ هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان
  • رویداد اکسپو ایران و دفع ۶۰۰ تاجر به دلیل کمبود هتل در تهران
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • اینجا تهران است بە وقت اقلیم کردستان / اهمیت سفر بارزانی بە ایران
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است