Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@07:39:07 GMT

5نکته کلیدی برای مدیریت مالی زوج‌ها

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۲۵۷۰۹

مدیریت دخل و خرج برای هر تازه عروس و دامادی یک نکته کلیدی به حساب می‌آید به طوری که می‌تواند شروع زندگی مشترک آن‌ها را شیرین کند. ناطقان: مدیریت کردن پول برای همه زوج‌های جوانی که به تازگی زندگی مشترکشان را شروع کرده‌اند، هم هیجان‌انگیز و هم چالش‌برانگیز است؛ چرا که هر دو آن‌ها باید از نظر مالی هوشمندانه عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین خاطر، سونداری جاگاتِسان، چگونگی آن را بیان می‌کند.
 
هر تازه عروس و دامادی که سفر زندگی خود را آغاز کرده، لحظات شیرین مهیا کردن مقدمات جشن عروسی، عطر خوشِ گل، هیاهو، شادی، زرق و برق جواهرات گران‌قیمت و جشن پرهیجان عروسی را پشت سر گذاشته اند و هر دو آن‌ها می‌خواهند یک زندگی خوب و راحت و بدون دغدغه مالی را در کنار هم شروع کنند، اما کار‌های روزمره، عجله زوج‌ها در انجام امورات و مقدمات زندگی مشترک، زن و شوهر را به واقعیت نزدیک‌تر می‌کند.

واقعیت این است که ذهن شما برای مدیریت زندگی مشترک مملو از ایده است، اما ممکن است در این زمینه‌ها تجربه نداشته و یا کم‌تجربه باشید و همین مسئله باعث می‌شود اغلب زوجین در دام اشتباه‌های مالی قرار گیرند، ولی سونداری جاگاتِسان، پنج نکته برای هوشمندسازی اقتصادی زن و شوهری که تازه ازدواج کرده‌اند را ارائه داده است که با هم به مرور آن‌ها می‌پردازیم.
۱ - از بدهی زیاد در آغاز زندگی اجتناب کنید

زوج‌های جوان تازه ازدواج کرده باید از اشتیاق خود برای رسیدن به رفاه در همان ابتدای زندگیشان به منظور خرید ماشین‌های گران‌قیمت، تلویزیون، تلفن همراه و برنامه‌ریزی برای تعطیلاتی عجیب و غریب، و خرید هدیه‌های پرهزینه برای یکدیگر که برای این منظور  به سراغ استفاده از انواع وام‌های بانکی می‌روند، بپرهیزند. زیرا آن‌ها برای رهایی از قید وام‌های گرفته شده، در سال‌های ابتدایی زندگی مشترک خود، تلاش زیادی می‌کنند در صورتی که بهتر است زن و شوهر در حد توانشان زندگی کرده و از بدهی اجتناب کنند.
۲ – تسویه بدهی‌های موجود را در اولویت قرار دهید

بهتر است زندگی مشترک را بدون هیچگونه بدهی آغاز کنید، اما این اتفاق همیشه ممکن نیست و در این میان، بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید، تسویه بازپرداخت وام‌هایی است که عمده حقوقتان را به آن‌ها اختصاص داده‌اید؛ بنابراین، بهترین کار این است که هر دو  برای تسویه بدهی‌ها تلاش مشترک کنید. زیرا هر بدهی معوقه در اعتبار زن و شوهر و زندگی مشترکشان تأثیرگذار است.
۳ – تغییرات مهم را درحساب‌های بانکی خود اعمال کنید

زوج‌های جوان، از برخی مشکلات آگاهی ندارند که ممکن است با کوتاهی کردن در انجام امور اجتناب‌ناپذیر زندگی برایشان پیش بیاید، چرا که به تعویق انداختن آن‌ها فقط باعث سردرگمی و تنش‌های بیش از حد می‌شود؛ بنابراین، لازم است تا کار‌های واجب مربوط به زندگی را برشمرده، روی کاغذ فهرست و آن‌ها را به مرور از یادداشت خود حذف کرده و برای سهولت در کار‌های بانکی خود یک حساب مشترک یا جدید باز کنید. نام زن خود را به عنوان ذینفع در دارایی معرفی کنید و همچنین بیمه عمر و درمانی خود را هم با توجه به تغییرات صورت گرفته در زندگی‌تان اصلاح کنید.
۴ – برای هزینه‌های زندگی خود برنامه‌ریزی کنید

شکست خوردن در برنامه‌ریزی، خود، برنامه ریزی برای شکست است. برنامه‌ریزی در کنار همسر می‌تواند فعالیتی سرگرم‌کننده باشد که تفکر عادت‌های پولی زن و شوهر را در ذهن هریک از آن‌ها به وجود می‌آورد. اما با این وجود، زوجینی هم هستند که با وجود این که درآمدشان به حد بالایی می‌رسد، ولی نمی‌توانند حتی ۱۰ درصد آن را پس‌انداز کنند و اگر زن و شوهری از هزینه‌های تقریبی زندگی مانند اجاره‌بها، هزینه‌های غذا و دیگر موارد اطلاعی ندارند، بهتر است اینگونه هزینه‌ها را برای مدت دو ماه یادداشت کنند تا به سطح متوسط برسند.

پس از گفت‌وگوی دقیق با یکدیگر برای هزینه و پس‌انداز کردن درآمد خود برنامه‌ریزی کنید و برای ثبت بهتر و مؤثرتر درآمد و هزینه خود، می‌توانید از برنامه‌های گوشی هوشمندتان، برنامه اکسل و یا دفترچه یادداشت استفاده کرده تا بتوانید هزینه‌های اضافی زندگی خودتان را شناسایی و سعی کنید ماه‌های آینده، آن‌ها را حذف کنید. با این وجود، باید گفت که در روز‌های ابتدایی، به سخت بودن نوشتن هزینه‌ها و برنامه‌ریزی برای آن‌ها توجهی نکنید، زیرا با پیشرفت، این موضوع، یک روند ثابت به خود خواهد گرفت و شما نیز نقشه راه مشخصی خواهید داشت.
۵ – در مدیریت امور مالی با هم همکاری کنید

مشاجره بین زوج‌های جوانی که تازه ازدواج کرده‌اند، امری طبیعی است، اما ارتباط خوب و انعطاف‌پذیری نسبت به مسائل، کمک زیادی به حل مشکلات مالی خواهد کرد که توصیه می‌شود به‌جای پنهان کردن قضایا، با هم مکالمه‌های آزاد داشته باشید، چون بحث درباره تحصیلات عالی، اهداف شغلی، تغییر شغل و حتی عادات پول خرج کردن مفید واقع می‌شود و از طرف دیگر، نگرش یکدیگر را نسبت به پول مشخص و سعی کنید با هم، همسو باشید تا بتوانید حداقل ۱۰ درصد از درآمدتان را پس‌انداز کنید و در نهایت، مبلغی برای مواقعی کنار بگذارید که مسائل اضطراری پیش می‌آید تا آمادگی رویارویی با مشکلاتتان را داشته باشید.

کسانی که یاد می‌گیرند با هم و هوشمندانه پول و منابع مالی خود را مدیریت کنند، یک زندگی مملو از شادی و خوشی خواهند داشت چرا که به گفته دیوید باخ، نویسنده و اقتصاددان مشهور آمریکایی، «زوج باهوش، پولدار می‌شوند.» منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: نکته کلیدی ، مدیریت مالی ، زوج ها

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نکته کلیدی مدیریت مالی زوج ها زندگی مشترک برنامه ریزی زن و شوهر هزینه ها زوج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۵۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های مدیرعامل وصنا در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری گروه صنایع بهشهر ایران برنامه های عملیاتی شرکت در سال ۱۴۰۳ را جهت افزایش پتانسیل سود سازی و خلق ثروت برای شرکت و سهامداران تشریح کرد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سعید کریمی در ابتدا با اشاره به اینکه «وصنا» در سال مالی 1402 توانست با کسب بازدهی 54 درصدی در سهام در مقایسه با بازدهی 47درصدی شاخص کل و نیز شناسایی سود مناسب عملکرد قابل دفاعی داشته باشد؛ گفت: در سال مالی آیندهبا ورود به بازارهای سرمایه­گذاری جدید مانند بازار اوراق مشتقه، سرمایه گذاری در پروژه های تامین مالی جمعی، سرمایه­گذاری در صندوق­های طلا و بررسی فرصت­های سرمایه گذاری در صندوق­های سرمایه­گذاری خطر پذیر(VC) می­توانیم بازدهی مطلوب­تری را برای سرمایه­گذاران خود فراهم کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه بهینه­سازی پرتفوی در دسترس شرکت جزو برنامه­های سال آتی خواهد بود، افزود: افزایش سرمایه­گذاری در شرکت­های کوچک و متوسط در میانه زنجیره ارزش، خصوصاً آنها که در معرض قیمت گذاری دستوری نیستند و نیز امکان تجدید ارزیابی دارند دنبال خواهد شد. ضمن اینکه از مهمترین برنامه هایی که وصنا در سال پیش رو اقدام خواهد نمود تلاش در جهت واگذاری بخش قابل توجهی از سهام بانک اقتصاد نوین و استفاده از منابع آن در جهت بهبود ترکیب پورتفوی شرکت می باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه افزایش سرمایه یکی از مباحث کلیدی جهت افزایش توان سرمایه گذاری و بازدهی بیشتر است، ادامه داد: افزایش سرمایه از محل سود انباشته و تبدیل «وصنا» به شرکت سرمایه­گذاری با سرمایه بیش از 1200 میلیارد تومان از برنامه­های اصلی ساختار مالی در سال آتی است.

 

کریمی  با اشاره به نتیجه حاصل شده از پیگیری­های قضایی صورت گرفته در موضوع مشارکت با سیف خودرو و توافق نهایی صورت گرفته، تصریح کرد که «وصنا» در سال آینده سعی دارد این سرمایه­گذاری و منافع حاصل از فروش آن را به یک سرمایه­گذاری مرتبط در حوزه کسب و کار شرکت بدل نماید.

 

وی همچنین پیگیری و حل و فصل کلیه پرونده­ها و ادعاهای حقوقی شرکت به نحو مطلوب را از جمله راهبردهای سال آتی عنوان نمود.

 

مدیرعامل وصنا در ادامه از فروش و واگذاری پروژه ساختمانی مروارید بهشهر و در صورت عدم امکان واگذاری، مشارکت جهت ساخت پروژه آن و فروش تدریجی واحدهای ساخته شده تحت عنوان ساماندهی برنامه سرمایه گذاری­ها یاد کرد.

 

کریمی با تاکید بر اینکه در راستای افزایش بهره­وری، توانمند سازی سرمایه انسانی از مهمترین راهبردها خواهد بود به بهبود دانش و مهارت­های نیروی انسانی در راستای تبدیل شرکت به یک سازمان یاد گیرنده و جذب نیروهای متخصص و توانمند در حوزه سرمایه­گذاری از طریق جذب مستقیم اشاره کرد. همچنین بهینه سازی فرآیندهای شرکت از طریق استقرار سیستم یکپارچه فرآیندها یکی از اقدامات سال 1403 شرکت می باشد.

 

وی در پایان تصریح کرد که افزایش حداکثری تعامل با سازمان بورس و فرابورس جهت تقویت فرآیندهای صندوق اختصاصی بازارگردان توسعه بهشهر و ارائه حداکثری تعهدات صندوق به عنوان یکی از برنامه­ها در حوزه صندوق بازارگردان دنبال می­شود.

دیگر خبرها

  • برنامه های مدیرعامل وصنا در سال ۱۴۰۳
  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • سولماز و احسان ماه عسل چرا از هم جدا شدند؟
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • پس انداز به روش ژاپنی‌ها را یاد بگیرید
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟