Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا این اتفاق برای شما هم افتاده است که یک روز صبح که از خواب برخاسته و قصد دارید به کارهای عقب افتاده خود بپردازید ناگهان با قطع تلفن خود مواجه شده باشید، آن هم بدون اخطار قبلی، بدون بدهی و بدون اینکه قبضی برای شما صادر شده باشد که نپرداخته باشید؟

این داستان دهها مشترکی بود که امروز با ایرنا تماس گرفته و اعلام کردند که تلفن ثابت آنها بدون بدون بدهی، بدون هشدار قبلی و علیرغم پرداختن قبض تلفن در موعد مقرر قطع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این افراد با بیان اینکه اولین اقدام او تماس با مرکز خرابی تلفن بود، اظهار داشت: تلفنم خراب نبود، خطوط هم مشکلی نداشت و قبض بدهی خود را هم پرداخت کرده بودم و دیگر فکرم به جایی قد نمی داد.
احمد درتومی افزود: عاقبت به این فکر افتادم که با امور مشترکان شرکت مخابرات تماس گرفته و ماجرا را جویا شوم اما فردی که پشت خط بود از این ماجرا اظهار بی اطلاعی می کرد.

وی در ادامه گفت: تصمیم گرفتم قید تلفن به این و آن را زده و حضوری به اداره امور مشترکان تلفن بروم.
وی مدعی شد: در آنجا بود که دریافتم طرحی در حال اجراست که به علت آزمایشی بودن و شتابزدگی در اجرا، تعدادی از شماره تلفن هایی که سقف بدهی میاندوره آنها از مبلغ ودیعه ای که در ابتدای خرید شماره به مخابرات سپرده اند، بیشتر بوده قطع شده اند.

یکی دیگر از مشترکان که تلفنش قطع شده بود به خبرنگار ایرنا گفت: مهمترین سئوال من این است که چرا بدون اخطار قبلی تلفن قطع شده است و مخابرات حتی پیامکی هم برای آن عده که با قطع میاندوره تلفن مواجه شده اند، ارسال نکرده است.

او افزود: در این شرایط اگر فردی بدون دسترس به تلفن با مشکل مواجه شود و یا سالمندی بیمار باشد و یا نیاز به پلیس و مواردی مانند آن بیابد، با قطع بدون مقدمه تلفنش، چه باید بکند؟
وی با انتقاد از آنچه که نادیده گرفتن حقوق شهروندی مشترکان مخابرات خواند، گفت: اکنون باید برای وصل مجدد تلفن با صرف زمان و هزینه به اداره مشترکان مراجعه کنیم و حال آنکه این مساله با یک پیامک قابل پیشگیری بود.

 30 قطعی تا ساعت 10

گفته می شود این طرح که از دیروز اجرایی شده، تاکنون گریبان دهها مشترک از همه جا بی خبر را گرفته است به طوری که مدیر تجاری مخابرات منطقه ای در گفت و گو با ایرنا به این نکته اشاره کرد که تا ساعت 10 روز چهارشنبه 30 مشترک دچار قطعی تلفن به مخابرات مراجعه کرده اند.

 قطع تلفن بدون اخطار قبلی
طرح قطع میاندوره ای تلفن ثابت در صورتی اتفاق می افتد که هزینه مکالمات میاندوره از میزان ودیعه ای که مشترک نزد مخابرات دارد، بیشتر شده باشد.
پس اگر از جمله مشترکانی هستید که استفاده بالایی از تلفن دارند و هزینه‌ تماس هایتان معمولا از ودیعه تلفن خریداری شده بیشتر می شود، تعجب نکنید اگر پیش از موعد صدور صورتحساب‌های دوره ای، تلفن تان بدون هشدار قبلی قطع و یکطرفه شود.
منظور از ودیعه مبلغی است که هنگام خرید خط تلفن ثابت از مشترک دریافت شده و اگر میزان استفاده‌ از تلفن بیش از ودیعه شود، مخابرات با دادن هشدار، به صورت خودکار تلفن شما را قطع خواهد کرد.
اما مساله اینجاست که برای این افراد، نه هشدار قطع از طریق آنونس در تلفن داده شده و نه با پیامک ارسال شده است.

 مهلت ارسال پیامک نبود
مدیر تجاری مخابرات منطقه خراسان شمالی در این مورد گفت: این طرح به طور آزمایشی در این استان به اجرا درآمده است و با توجه به فرصت کمی که از آغاز طرح می گذرد نتوانستیم به مشترکانی که با قطع تلفن مواجه شده اند، اخطار قطع بدهیم.
محمود گریانلو افزود: با گرفتن کارکرد 5 ماهه تلفن های ثابت، خط تلفن آن دسته از مشترکان که صورتحساب آنها بیش از این کارکرد شده بود، قطع شد.
وی گفت: اجرای این طرح از 4 سال قبل در کشور آغاز شده و ما از آخرین استان هایی هستیم که طرح قطع میاندوره تلفن ثابت در آنها اجرا شده است.
وی افزود: با وجود این که میانگین کارکرد را محاسبه و نصاب قطع هر مشترک را بیش از میانگین محاسبه کرده ایم این طرح شامل حال تعدادی از مشترکان تلفن ثابت شده است.
وی افزود: تعداد مشترکانی که تلفن آنها قطع شده در مقایسه با تعداد کل مشترکان که بیش از 230 هزار نفر است، رقم زیادی نیست و به محض پرداخت بدهی تلفن ها دوباره وصل می شود.
خراسان شمالی یک میلیون و 236 هزار مشترک ثابت و همراه دارد که ضریب نفوذ تلفن ثابت در این استان 31.3 درصد است.
شمار روستاهای دارای ارتباط مخابراتی در خراسان شمالی هم اکنون 777 روستا است.
استان 863 هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مخابرات خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۳۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی پیشرفت تکنولوژی در زمینه‌های مختلف و رشد جمعیت، موجب افزایش تقاضای انرژی الکتریکی شده که این موضوع وابستگی شدید به این حامل انرژی در حوزه‌های مختلف اقتصاد، تولید، آموزش، بهداشت، امنیت و صنعت را ایجاد کرده است.

 از طرفی انرژی الکتریکی به دلیل سهولت دسترسی توسط مصرف کنندگان و امکان تبدیل به صُور دیگر و نیز اقتصادی بودن مصرف آن نزد مشترکان به‌عنوان اولین گزینه بین حامل‌های انرژی محسوب می‌شود.

برای تولید برق روش‌های مختلفی وجود دارد که با توجه به اقلیم می توان از منابع مختلفی استفاده کرد. فسیل یکی از منابع استفاده برای تولید برق است، اما چند سالی است که خراسان شمالی برای تولید برق به سوی روش های دیگر همچون انرژی‌های تجدیدپذیر(انرژی خورشیدی و بادی) گام برداشته است.

اما در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با توجه به افزایش مصرف برق در استان، تلاش‌ها برای افزایش تولید برق به خصوص انرژی‌های تجدیدپذیر در این استان بیشتر شده است.

تولید برق یکی از اهداف مهم شرکت برق

حسن چاهی مدیر عامل شرکت برق خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش سالانه مشترکان برق، تولید برق برای تامین انرژی مورد نیاز یکی از اهداف مهم این شرکت است، اظهار کرد: در حال حاضر نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان با ظرفیت اسمی ۱۴۳۴ مگاوات در حال تولید برق است.

وی گفت: علاوه بر آن در ۲۸۹ سامانه، نیروگاه‌های خورشیدی استان ۲.۹ مگاوات برق تولید می‌کنند که این نیروگاه‌ها به شبکه نیز متصل شده‌اند.

چاهی افزود: همچنین ۶ نیروگاه پراکنده(سوخت مصرفی با گاز) نیز در استان وجود دارند که این نیروگاه‌ها نیز در حال تولید ۱۵.۱ مگاوات برق هستند.

وی در ارتباط با نیروگاه‌های در حال احداث نیز بیان کرد: برای ساخت یک نیروگاه خورشیدی ۶ مگاواتی در منطقه قاسم خان اسفراین مجوز صادر، زمین تحویل داده شده و پروژه در مرحله مطالعات فنی است.

این مقام مسئول تصریح کرد: همچنین برای ساخت نیروگاه ۲۵ مگاواتی گرمه نیز پیمانکار مشخص شده است و پیگیر تامین منابع مالی آن هستیم.

وی تاکید کرد: ساختار شبکه برق در کشور، ساختار شبکه سراسری و پیوسته است که وقتی در رینگ قرار می گیرد از ضریب اطمینان بسیار بالایی برخوردار می‌گیرد و در صورت بروز حادثه ای به عنوان مثال بروز خاموشی جلوگیری می‌شود.

مدیر عامل شرکت برق خراسان شمالی ادامه داد: این استان دارای ۴۱۳ هزار مشترک است که ۳۹ درصد از این تعداد مشترکان خانگی، ۹ درصد مصارف عمومی، ۲۴ درصد مشترکان کشاورزی، ۹ درصد مشترکان تجاری و ۱۹ درصد نیز مشترکان تجاری است.

وی اختصاص زمین در شهرک تخصصی خورشیدی در خراسان شمالی

حسین پور مجری انرژی‌های تجدیدپذیر شرکت برق خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا از اختصاص زمین در شهرک تخصصی خورشیدی در این استان خبر داد.

وی اظهار کرد: به دنبال ایجاد شهرک‌های خورشیدی برای راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی استان هستیم.

حسین پور گفت: در همین راستا برای راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی و ایجاد شهرک‌های خورشیدی تعدادی زمین به متقاضیان نیز واگذار شده است.

وی در ادامه با اشاره به راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس در استان بیان کرد: تا پایان سال گذشته ۲۸۸ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس راه اندازی و متصل به شبکه شده است و این نیروگاه‌ها پنج میلیون و ۶۲۱ هزار کیلووات ساعت برق در سال تولید می‌کند.

این مقام مسئول افزود: علاوه بر آن ۲۷۰۰ نیروگاه کوچک مقیاس توسط سازمان‌های حمایتی معرفی شده است که برای ساخت ۱۳۵۰ نیروگاه خورشیدی قرارداد خرید تضمینی انجام شده و ۱۱۵۰ مورد برای اعطای تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده و قرار بر این شد تا پایان سال گذشته ۸۰۰ مورد اجرایی شود.

وی تصریح کرد: سه شرکت پیمانکار به تایید وزارت نیرو رسیدند و قرار شد تا پایان سال گذشته ساخت این نیروگاه‌ها را اجرایی کنند اما به علت عدم همکاری بانک ها با کمیته امداد که پیگیری اختصاص تسهیلات را برای مددجویان داشته، این امر تحقق نیافت و مبالغ مورد نظر پرداخت نشد.

مجری انرژی‌های تجدیدپذیر شرکت برق خراسان شمالی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر با توجه به افزایش هزینه‌هایی که امسال به وجود آمده بر روی قیمت و هزینه‌ها برای اجرای این پروژه‌ها با پیمانکار با چالش مواجه شده ایم.

وی گفت: تاکنون فقط برای حدود ۱۰۵نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس حمایتی مبالغ واریز شده است.

فعالیت دستگاه‌های رمزارز در خراسان شمالی کمتر از سایر استان‌ها

حسن چاهی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی همچنین در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شناسایی ماینرهای غیرمجاز، هوشمند سازی شبکه برق و شناسایی مشترکان پرمصرف از دیگر اقداماتی بوده که برای مدیریت مصرف برق در استان در حال انجام است، گفت: ماینرهای غیرمجاز، سال گذشته برق ۸۲۸ خانوار استان را مصرف کردند.

وی با تاکید بر اینکه تعداد دستگاه‌های رمز ارز غیرمجاز در این استان نسبت به سایر استان‌ها کمتر است، از کشف و ضبط بیش از ۱۲۰ دستگاه ماینر غیرمجاز رمزارز در سال گذشته در استان خبر داد.

چاهی با بیان اینکه یکی از معضلات شبکه برق کشور و استان، استفاده غیرمجاز از ماینرهای استخراج رمزارز است، اظهار کرد: با وجود اطلاع‌رسانی‌های گسترده این شرکت درباره آسیب‌های این دستگاه‌ها برای مشترکان، برخی سودجویان با استفاده غیرمجاز از این دستگاه‌ها بیش از ۵۸ میلیارد ریال به شبکه برق استان آسیب زدند.

چاهی با اشاره به اینکه ارزش دستگاه‌های کشف‌شده ۵۰ میلیارد ریال است، ادامه داد: سال گذشته بیش از ۱۲۰ دستگاه از ۱۴ مرکز غیرمجاز، ماینر استخراج رمزارز کشف شد که این دستگاه‌ها با توان برق مصرفی ۲۴۰ کیلووات ساعت، معادل برق بیش از ۸۲۸  خانوار را استفاده می‌کردند.

کشف ۵۶ دستگاه رمز ارز طی امسال

زاهدی نیا قائم مقام شرکت برق خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا، تصریح کرد: در سال جاری نیز ۵۶ دستگاه رمز ارز در استان کشف و ضبط شده که میزان برق مصرفی آنها ۱۶۰ کیلووات بوده است.

پتانسیل بالای خراسان شمالی در تولید انرژی خورشیدی

حسین پور رئیس بخش تحقیقات و انرژی های تجدیدپذیر شرکت برق خراسان شمالی در ادامه در گفت و گو با ایسنا، گفت: خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است که پتانسیل بالایی در تولید انرژی خورشیدی دارد.

وی اظهار کرد: زیرساخت‌های شبکه توزیع در این استان مناسب بوده و این استان دارای خطوط انتقال تازه ای است.

حسین پور افزود: خراسان شمالی دارای تابش نور خورشید مناسب است و به طور میانگین هشت ساعت تابش نور خورشید به صورت مناسب وجود دارد.

حسین پور با اشاره به اینکه در این استان گرد و خاک چندانی وجود ندارد، ادامه داد: در واقع گرد و خاک زیاد موجب می‌شود ۲۵ تا ۳۰ درصد، کاهش راندمان در تولید انرژی خورشیدی وجود داشته باشد.

وی وجود هوای متعادل را یکی دیگر از مزیت‌های انرژی خورشیدی استان بیان کرد و گفت: هوای داغ و بالای ۳۰ درجه سانتی گراد باعث کاهش تولید برق و مستهلک شدن قطعات می‌شود.

این مقام مسئول افزود: در این استان بارش مناسبی وجود دارد که این بارش، پنل ها را شست و شو می‌دهد.

به گفته وی، وجود زمین‌های مناسب برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی کوچک و یا بزرگ مقیاس از دیگر مزیت‌های این استان در این زمینه محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی سطح نارنجی در خراسان شمالی صادر شد
  • ثبات قیمت سکه در کانال ۴۱ میلیون تومان
  • قیمت روز ارزهای مبادله ای/ دلار ثابت ماند
  • رفع هشت نقطه پرحادثه در شبکه راه‌های خراسان شمالی
  • رفع نقص ۸ نقطه پرتصادف در راه‌های خراسان شمالی
  • ببینید | طوفان شن وحشتناک با سرعت ۱۱۰ کیلومتر بر ساعتی در خراسان شمالی!
  • طرح نور در خراسان شمالی با بهترین شکل انجام شده است
  • هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان شمالی
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • تجمع مردمی حمایت از اجرای طرح نور در مرکز خراسان شمالی